Messi pelipaita -Messi ja Neymar, Su Yala lähellä
نوشته شده توسط : ayutr@outlook.com

Suarez varmisti Bineimaer hyvä toissijainen pelaajia. Mutta ehdoton ydin, Neymar eivät Messi pelipaita Bisu Ya huono. Vallanneet aikaa jopa sanoi keskeinen rooli. Mutta Suarez paholaisen henki, kyky muuttaa tilannetta maailmassa on. MSN vahvuuksia, edelleen kiinni useammalla kuin yhdellä tasolla, mutta koska joukkue on korkea, tai kuka on kuka hallitsee tehokkuutta. Messi on tehokkain, alin virheprosentti, Neymar koko vielä seuraa. Soares vanhin, mutta useimmat pinnallinen käsitys tämän järjestelmän, pahin Espanjan sopeutumista.Tie on pitkä, hänen hyvä asenne, Barcelona siunaus.

Neymar on erittäin taitava, selvää kaikille, että hän Halvat jalkapallo pelipaidat on Barcelonan kruununprinssi, jonka jälkeen asema pelinrakentaja on hänen, mutta hän oli aina keskittynyt määrin jalkapallon alle Messi, mutta hän näytti hauskempaa; todellakin Suarez mitä sanoin, niin kauan kuin pallo, hän olisi onnellinen tehköön, katseli karsinta Argentiina vs Uruguay kisoissa 14 vuotta, hän palasi todetaan, että olisi huono alku, kun Fran, kovasti hänen huolellisen itse asiassa olla rehellinen, niin kauan kuin Barca voittaa, pidän niistä, jotka viereen; en pidä sinua kovasti pelin, minä katsella peliä oli harrastus, entinen koulu päivää kotona seurata veljeni nähdä maailmaa tai satunnaisesti jalkapallopeli, joka on alusta alkaen kauden seurasi katsomassa peliä, en tiedä missä elää yhä.

Haluan sanoa, että ei ole olemassa ihmisiä, on, miksi toivon Real Madrid pelipaita Barcelona voittaa, se on, koska se Messi, varhainen tiedä hänen nimeään, en tiedä miksi. 343 Messi oli liikkumisvapautta tilaa, Ennen 433 Li Suya keskustassa, aivan laituri Lionel Messi on kaiverrettu käveli keskelle, vielä on sekä oikeus katsoa, oikea siipi on nyt jäljellä Neymar Pedro, Messi on takana Suarez toimintaa rytmi, Tämä auttaa myös häntä ja Neymar, Su Yala lähellä. http://www.jalkapallopaitoja2014.com/





:: برچسب‌ها: Halvat jalkapallo pelipaidat ,
:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 22 آذر 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: